Informācija par konferenci. Aicinām Jūs piedalīties LU zinātniskās konferences Pedagoģijas sekcijas darbā, kas notiks 2017. gada 2. februārī, ceturtdien, Rīgā, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē Jūrmalas gatvē 76 no plkst. 10:00 līdz 17:00.

Pieteikšanās konferencei. Jāaizpilda pieteikuma anketa. Aizpildīto anketu līdz 2016. gada 1. decembrim jāiesūta uz e-pasta adresēm: iveta.kestere@lu.lv un baiba.kalke@lu.lv. Konferences tematika. Konferences tēma: Daudzveidīgā pedagoģija. Konference ir veltīta protestantu baznīcas reformācijas 500. gadadienai. Raugoties no šodienas perspektīvas, protestantu reformācija ienesa dažādi vērtētu daudzveidību un nerimstošas diskusijas kristīgās reliģijas laukā. Arī pedagoģiskajos uzskatos, izglītības institūcijās un pedagogu profesionālajā dzīvē nekad nav trūcis viedokļu dažādības. Tādēļ mēs aicinām konferences referātos atklāt, salīdzināt un izskaidrot dažādus viedokļus pedagoģijas fenomeniem (idejām, institūcijām, mācību formām, metodēm, līdzekļiem u.c.) un/vai skaidrot pedagoģijas fenomenu transformācijas laikā un telpā. Citiem vārdiem sakot, atklāt jaunu ceļu meklējumus un viedokļu daudzveidību pedagoģijas un pedagoģijas zinātņu laukā. Šī konference ir domāta visiem, kam interesē izglītības un pedagoģijas zinātnes problemātika. Konferences norise ir paredzēta četrās sekcijās:
  1. Pedagoģijas ideju daudzveidība
  2. Daudzveidīgā skola
  3. Mācību līdzekļu daudzveidība
  4. Pedagoga profesijas daudzveidība
Publikācija pēc konferences. Konferences dalībnieki tiek aicināti iesniegt rakstus publicēšanai līdz 2017. gada 1. aprīlim. E-pasts: iveta.kestere@lu.lv un baiba.kalke@lu.lv. Raksti pēc recenzēšanas tiks publicēti LU Zinātnisko rakstu krājumā.                                                                                           

Dalīties