Pēcdoktorantūras pētījuma pirmie rezultāti prezentēti Latvijas Universitātes Starpnozaru izglītības inovācijas centra rīkotajā skolotāju konferencē „Dabaszinātnes un matemātika skolā efektīvi un radoši”.

Ceturtdien 23. augustā Dr. Manuels Fernandezs prezentēja daļu no pēcdoktorantūras pētījuma rezultātiem ar stenda referātu “Audzinot raksturu transversāli caur mācību priekšmetiem” Latvijas Universitātes Starpnozaru izglītības inovācijas centra rīkotajā skolotāju konferencē „Dabaszinātnes un matemātika skolā efektīvi un radoši” Latvijas Universitātes Dabaszinātņu akadēmiskajā centrā.

Konferenci apmeklēja ievērojams skolotāju skaits, kā arī Izglītības ministrs, Latvijas universitātes rektors, Skolas2030 vadītāji. Interese un atsaucība par pēcdoktorantūras pētījuma gaitu bija samērā liela, un tika dibināti noderīgi kontakti sadarbībai ar skolām pētniecības jomā.

Dr. Manuels Fernandezs vada pēcdoktorantūras projektu “Izglītības modernizācija Latvijas skolās, īstenojot inovatīvu pētniecībā balstītu programmu par 21. gadsimta kompetencēm un tikumu ētikas attīstību ar virtuālās telpas atbalstu (ARETE-school)” (projekta Nr. 1.1.1.2/VIAA/1/16/071) no 2017. novembra līdz 2020. gada augustam. 

 

Dalīties